Bestellen

Hoi allemaal!

Leuk dat je een kijkje komt nemen bij het kopje bestellen! Op deze pagina zul je meer info vinden over het bestellen van Stampin’ Up! producten! 🙂

 

– Bestellen van Stampin’ Up! producten

Wil je graag de producten van Stampin’Up! bestellen? Dat kan!

Je kunt de online Stampin’ Up! catalogus bekijken door op de foto van de catalogus te klikken in de zijbalk van mijn blog. Mocht je liever een papieren exemplaar willen, dan is dat ook zeker mogelijk! Stuur me een mailtje via creativewatermelon@outlook.com en tegen betaling van de verzendkosten stuur ik er een catalogus naar je toe!

Geef vandaag je bestelling nog door en dan plaats ik de bestelling direct! (uiteraard na het voldoen van je betaling). Je bestelling word dan direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij je thuisbezorgd. Verzendkosten bedragen 5,95 euro.

– Bestelling via de mail

Heb je een keuze kunnen makne? Dan mag je je bestelling (Naam product + artikelnummer) naar me mailen via creativewatermelon@outlook.com . Je ontvangt van mij een bevestigingsmail en informatie om via overboeking de betaling te voldoen.

De verzendkosten voor een bestelling bedragen een standaard bedrag van € 5,95!
Je bestelling zal naar je thuis verzonden worden via UPS.

 

– Vragen?

Mocht je nog vragen hebben dan mag je me een mailtje sturen via creativewatermelon@outlook.com ! Je krijgt zo snel mogelijk mail van me terug! 🙂

Advertenties