Creative Stamping Challenge

 

Hoi allemaal!

Leuk dat je een kijkje komt nemen bij het kopje Creative Stamping Challenge! Op deze pagina kun je alle info vinden over de Creative Stamping Challenge die ik samen met mijn ma, Hélène den Breejen, organiseer! 🙂 Ook kun je hier alle linken vinden naar voorgaande challenges (gesorteerd op nummer & maand), hiervoor kun je doorscrollen tot na de uitleg! 😉

 

Creative Stamping Challenge Header

 

Wat houdt de Creative Stamping Challenge in?

Iedere 1ste van de maand plaatsen mijn ma en ik een blogbericht/facebookbericht met daarin de Creative Stamping Challenge van die maand.

Voor elke challenge heb je tot de 25ste van dezelfde maand de tijd om je zelfgemaakte creatie in te sturen naar creativestampingchallenge@gmail.com.
Door mee te doen met de challenge maak je kans op een leuk Stampin’ Up! prijsje!

Op de 1e van de volgende maand wordt de winnaar van de vorige challenge bekend gemaakt.
Bijv.: In het blogbericht van 1 maart wordt de winnaar van februari bekend gemaakt!


** Spelregels Creative Stamping Challenge **

  •  Je mag voor de challenges alle merken producten gebruiken. Wel zijn wij beide Stampin’ Up! demonstratrice, waardoor de challenge is gebaseerd op Stampin’ Up! producten.
  • Kans maken op het Stampin’ Up! prijsje kan alleen als je woonachtig bent in Nederland.
  • De maandelijkse winnaar wordt random gekozen doormiddel van een Name Generator. Hierna zal contact met je worden opgenomen voor je adresgegevens. Het Stampin’Up! prijsje komt dan zo snel mogelijk jouw kant op.
  • Maak voor de challenge een nieuw project aan de hand van onze challenge.
  • Je kunt je creatie voor de 25ste van de maand plaatsen op het speciale challenge blog: creativestampingchallenge.blogspot.com
  • Je naam als watermerk op je foto is prima. Tekst op je foto om je eigen business te promoten is niet toegestaan. Je foto zal niet geplaatst worden.
  • Je mag per persoon 1 creatie insturen.

Creative Stamping Challenges

Creative Stamping Challenge #001
Creative Stamping Challenge #002
Creative Stamping Challenge #003

 

 

Groetjess! 🙂thingggggg